Orar

Non-Stop

+40265.511.022

office@hyperbarichospital.ro

Livezeni Nr. 313

547365 jud. Mures

Follow Us
 

Misiune si valori

Hyperbarichospital  >  Misiune si valori

Misiune

Fiind un spital înalt specializat în recuperarea neuromotorie, misiunea noastră este de a oferi întotdeauna cea mai bună îngrijire medicală, îmbinată cu cele mai noi tehnologii şi descoperiri medicale, într-o manieră continuă, complexă, personalizată şi plină de compasiune faţă de semeni.

Din perspectiva activităţilor de îngrijire medicală, o altă misiune este de a promova personalul specializat, servicii sociale şi de sănătate în special persoanelor cu dezabilități neurologice şi familiilor lor, cu scopul de a crea un cadru optim care să sporească autonomia acestor pacienţi şi să le îmbunătăţească nivelul calităţii vieţii, în concordanţă cu principiile recunoaşterii diversităţii funcţionale, traiului independent şi incluziune socială.

Misiunea echipei medicale reunește două noi concepte: asocierea tehnicilor și metodelor moderne de recuperare neuro-motorie cu tratamentul de oxigenare hiperbară – o metoda neinvazivă, alopată, aplicată în scopul accelerării capacitații de recuperare datorită efectelor terapeutice demonstrate științific, cel mai important fiind NEUROPLASTICITATEA indusă de acest tratament.

Obiectivul Spitalului de Recuperare Neuro-motorie și Medicină Hiperbară este acela de a oferi pacienților șanse reale de recuperare şi reintegrare cât mai rapidă şi completă în mediul socio-profesional.

Astfel, aparatura medicală şi tehnologia de ultimă generație de care dispunem, precum şi echipa tânără şi dinamică, formată din medici specialişti şi terapeuţi cu o experiență impresionantă şi cursuri de specializare realizate la instituții de prestigiu din Romania şi din străinătate sunt factori cheie care contribuie la îndeplinirea cu succes a obiectivelor medicale propuse și performanțelor pacienților.

Viziune

Ne dorim ca Spitalul de Recuperare Neuromotorie şi Medicină Hiperbară să devină lider în domeniul neuro-reabilitării, capabil să creeze şi să transmită cunoştinţe noi şi tehnici inovative continue, proceduri şi tehnologii unice în domeniul nostru.

De asemenea, dorim să formăm o echipă excepţională de profesionişti competenţi, competitivi şi loiali instituţiei şi obiectivelor sale.

Facem tot ce putem să fim o instituţie medicală respectată şi preţuită, în special de către pacienții cărora le oferim serviciile zi de zi şi ale căror rezultate reprezintă raţiunea de a exista și de a fi lideri în domeniul recuperării neuro-motorii, dar și de către familiile acestora care le sunt alături în cele mai dificile momente ale vieţii.

Totodată vrem să fim o organizaţie sustenabilă şi prietenoasă cu mediul, să fim în măsură să ne adaptăm noilor tendințe, caracteristici şi nevoi ale mediului.

Valori

 •  Excelenţa în calitatea tehnică şi ştiinţifică, dar şi în staff
 •  Sustenabilitate – o instituţie eficienţă şi echilibrată financiar
 • Inovaţie şi creare de cunoştinţe direct legate de experienţa profesioniştilor din echipă
 •  Competitivitate şi angajament mulţumită unei echipe competente şi experimentate profund implicată în obiectivele instituţiei
 •  Munca în echipă interdisciplinară
 • Atenţia către dezvoltarea profesională şi personală a personalului instituţiei.
 •  Compasiune pentru semeni. O echipa de profesionişti care tratează, interacţionează, acompaniază şi au grijă de pacienţi cu experienţă, empatie, încurajări şi sensibilitate, înţelegând circumstanţele dificile în care se afla pacienţii.
 • Tratament specializat bazat pe principiile recunoaşterii diversităţii funcţionale, autonomiei personale, traiului independent, calităţii vieţii, normalizare şi includere socială.

Din dorinţa de a îmbunătăți continuu siguranţa pacientului şi furnizarea tratamentelor adecvate, politica de calitate a Spitalului de Recuperare Neuro-motorie şi Medicină Hiperbară este bazată pe următoarele principii:

 • pacientul se află în centrul managementului organizaţional
 •  rezultatele pacienţilor reprezintă motivaţia de a fi cei mai buni
 • implicarea tuturor profesioniştilor şi respectarea angajamentelor şi responsabilităţilor
 • responsabilitatea faţă de societate, zona în care ne desfăşuram activitatea şi mediu
 • învăţare şi perfecţionare continuă

Activitatea complexă multidisciplinară desfăşurată în spitalul nostru defineşte oferta de servicii medicale de recuperare, având ca obiectiv prevenirea sau reducerea la minim a consecinţelor fizice, funcţionale, psihice sau socio-profesionale rezultate din apariţia unei boli. Astfel, Spitalul de Recuperare Neuro-motorie si Medicină Hiperbară este dotat cu cele mai moderne dispozitive medicale destinate recuperării neuro-motorii, unice în ţară, printre care: roboţi de mișcare, atât staționar (PRODROBOT), cât şi autonomi (exoschelete de diferite tipuri), THERASUIT THERAPY, Spider Therapy, sisteme pentru terapia în suspendare pentru adulţi, dispozitive pentru reeducarea staticii bipodale şi unipodale asistate de calculator, electrostimulare funcțională avansată pentru simularea mersului (FES) sau a mişcării complexe a mâinii, aparatură performantă destinată fizioterapiei precum hipertermia, Shokwave, Delta, Criolipoliza etc., alături de tehnicile specifice folosite în kinetoterapie.

În ultimii ani, în contextul internaţional actual al sistemelor de sănătate, profilul unui astfel de spital de recuperare a câştigat o importanţă deosebită pe piaţa serviciilor medicale, pornind de la premisa că un bolnav care a fost corect tratat şi reabilitat se poate reintegra mai rapid şi eficient atât profesional şi social, cu un minim impact economic. În cadrul spitalului nostru, aparatura de ultimă generație precum Prodrobot, Thera Trainer, FES, Virtual Reality sau Sprintex face posibilă recuperarea pacienților în cele mai bune condiții şi are capacitatea de stocare şi evaluare a datelor astfel încât, ulterior să existe posibilitatea comparării evoluției stării pacienților pe parcursul programului de recuperare.

"Mulțumesc domnului doctor Ion şi personalului de la centrul din Târgu Mureş, unde acum doi ani m-am tratat de necroza de cap femural, gradul 2. Acum sunt refăcută complet şi foarte fericită că am scăpat de amenințarea acestei boli urâte. Sper ca binele făcut să se întoarcă tuturor acestor oameni"

- Madalina I.

"De ce îi recomandăm? Deoarece sunt profesioniști, deștepți, calzi, frumoși, inteligenți. Iar cel mai important aspect este că le pasă! Mulțumim din suflet."

- Cristina H.

"Mult profesionalism şi tehnologie care probabil ar situa centrul acesta undeva în primele locuri în lume. Foarte sigur! Şi bineînțeles, cel mai simpatic doctor ever!"

- Andrea D.