Orar

Non-Stop

+40265.511.022

office@hyperbarichospital.ro

Livezeni Nr. 313

547365 jud. Mures

Follow Us
 

Terapie Shockwave

Hyperbarichospital  >  Terapie Shockwave

Terapia Shockwave

Terapia Shockwave, cunoscută și ca terapie extracorporală cu unde de șoc este un tratament dovedit clinic a fi foarte eficient în tratarea disfuncțiilor cronice de țesut moale și pentru tratarea anumitor patologii osoase.

Terapia Shockwave este definită ca fiind o terapie non-invazivă și non-electrică ce imprimă țesutului moale o undă de șoc cu ajutorul unei sonde speciale. Unda de șoc produce o creștere rapidă a circulației sanguine în zona țintită și lezează țesutul aderent și fibros care s-a construit în timp mai ales în afecțiunile cronice. Crearea acestor microleziuni în țesutul cicatriceal este motivul pentru care terapia cu unde șoc este atât de eficientă. Spre deosebire de un țesut normal, care are o elasticitate ridicată, țesutul cicatriceal este forte puțin elastic și împiedică mișcarea normală și o funcționalitate corectă a zonelor cu aderențe. Crescând circulația în zonă și îndepărtând aderențele, terapia Shockwave stimulează regenerarea celulară și promovează un proces normal de vindecare și o scădere rapidă a durerii. În acest mod se poate obține o funcționare normală a țesutului.

Efectele terapiei Shockwave au ca rezultat restabilirea vindecării prin stimularea procesului de formare de noi vase sanguine, al producției de colagen, reducerea inflamației cronice și dizolvarea calcificărilor.

Terapia Shockwave se poate aplica în următoarele afecțiuni:
– Contracturi musculare
– Boala Dupuytren
– Pinten calcanean
– Calcificări în regiunea umărului
– Fasciita plantară
– Sacroileita
– Osteoartrita genunchiului
– Tendinopatie rotuliană
– Hematom intramuscular

Contraindicații:
– Sarcina
– Stimulatoare cardiace sau alte dispozitive implantate
– Răni deschise
– Proteze articulare
– Tulburări de coagulare a sângelui, inclusiv tromboză
– Infecţii
– Țesuturi tumorale

"Mulțumesc domnului doctor Ion şi personalului de la centrul din Târgu Mureş, unde acum doi ani m-am tratat de necroza de cap femural, gradul 2. Acum sunt refăcută complet şi foarte fericită că am scăpat de amenințarea acestei boli urâte. Sper ca binele făcut să se întoarcă tuturor acestor oameni"

- Madalina I.

"De ce îi recomandăm? Deoarece sunt profesioniști, deștepți, calzi, frumoși, inteligenți. Iar cel mai important aspect este că le pasă! Mulțumim din suflet."

- Cristina H.

"Mult profesionalism şi tehnologie care probabil ar situa centrul acesta undeva în primele locuri în lume. Foarte sigur! Şi bineînțeles, cel mai simpatic doctor ever!"

- Andrea D.