Orar

Non-Stop

+40265.511.022

office@hyperbarichospital.ro

Livezeni Nr. 313

547365 jud. Mures

Follow Us
 

SIS – Super Inductive System

Hyperbarichospital  >  SIS – Super Inductive System

SIS – Super Inductive System

Sistemul Super Inductiv (SIS – Super Inductive System) utilizează intensitatea înaltă a câmpului electromagnetic care permite tratamentul afecțiunilor dureroase ale sistemului nervos, osos, articular și muscular.

Sistemul Super Inductiv are beneficii în primul rând asupra țesutului neuromuscular, acesta poate fi folosit în tratarea afecțiunilor dureroase cronice și acute ale sistemului musculoscheletal și nervos.

Sistemele super inductive reprezintă opțiuni de tratament eficiente care utilizează impulsuri blânde de energie electromagnetică pentru a facilita vindecarea în organism. Pot fi utilizate diferite niveluri de frecvență pentru a îmbunătății mobilitatea articulațiilor, pentru a vindeca țesuturile și pentru a calma durerea și inflamația.

Caracteristica echipamentelor de fizioterapie care utilizează tehnologia SIS, de a genera câmpuri electromagnetice de mare intensitate, permite realizarea tratamentelor fără contact direct tegumentar, amplasarea parților active ale dispozitivului SIS fiind posibilă deasupra hainelor.

 

Beneficiile terapiei SIS:

  • Creșterea mobilității a articulațiilor
  • Vindecarea fracturilor
  • Regenerarea sistemului neuromuscular,
  • Reducerea spasmelor musculare

Sistemul super inductiv folosește impulsuri electromagnetice pentru a grăbi vindecarea rănilor. Acest tip de terapie utilizează diferite teorii ale managementului durerii și își propune să optimizeze utilizarea impulsurilor electromagnetice și impactul acestora asupra corpului uman într-o manieră pozitivă.

Sistemele super inductive sunt eficiente în diferite forme de vindecare a corpului uman. Abilitatea de a lucra cu impulsuri electromagnetice poate ajuta la accelerarea procesului de vindecare și la întărirea articulațiilor și mușchilor. Acest lucru poate oferi un impact pozitiv asupra durerii și poate reduce eficient inflamația.

Sistemele super inductive pot trata rigiditatea articulațiilor prin impulsuri blânde și repetitive de energie electromagnetică. Aceste impulsuri pot ajuta la îmbunătățirea mobilizării articulațiilor dar și la creșterea circulației sanguine.

Sistemele super inductive pot îmbunătăți în mod eficient circulația sângelui către mușchi și oase. Acest lucru poate accelera vindecarea unui os fracturat, care durează adesea aproximativ șase săptămâni.

Impulsurile electromagnetice sunt adesea folosite de sportivii de înaltă performanță care efectuează activități fizice riguroase, deoarece ajută la ameliorarea durerilor și a leziunilor musculare. SIS poate ajuta la întărirea mușchilor și tendoanelor prin îmbunătățirea circulației sângelui, reducerea inflamației și a durerilor, stimulând implicit creșterea rezistenței organismului.

 

Datorită efectelor de sporire a fluxului sanguin local și a metabolismului tisular, SIS este indicat în procesul de vindecare a fracturilor încă din fazele incipiente. Dacă se dorește fortificarea mușchilor slăbiți, SIS determină o serie de contracții musculare prin declanșarea potențialului de acțiune în țesutul neuromuscular.

Datorită caracteristicilor sale de stimulare de înaltă frecvență, SIS elimină eficient tensiunea musculară și poate fi folosit, așadar, în tratarea afecțiunilor spastice.

Indicații pentru terapia SIS:
Îmbunătățirea funcției respiratorii
Îmbunătățirea circulației și a alimentării cu substanțe nutritive
Hernie de disc
Artrită reumatoidă
Artroză acută/ cronică
Atrofie musculară prevenție
Regenerare musculară
Relaxare musculară
Spasm muscular acut
Întindere musculară
Întărirea musculaturii
Mialgie acută/ cronică
Boala Bechterew
Boala Osgood-Schlatter
Bursită acută/ cronică
Calcificare extraarticulară
Cervicalgie acută/ cronică
Distorsiune acută/ subacută
Gonalgie acută/ cronică
Grăbirea vindecării fază acută/ fază cronică
Pinten calcanean
Sindrom impingement
Regenerarea nervilor
Epicondilită
Hematom
Nevralgie
Neuropatie
Tendinopatie
Sindrom de tunel carpian
Sindrom de tunel tarsian
Sindrom de impingement
Sindrom lombosacrat acut/ cronic
Reducerea spasticității
Reducerea inflamației
Noduri musculare (puncte trigger)
Mobilizare articulară
Mobilizarea zonei vertebrale toracice
Prevenirea atrofiei musculare
Prevenția trombembolismului venos
Cicatrice cronică/ subacută
Fracturi
Terapie post Accident vascular cerebral
Analgezie acută / cronică etc.

Contraindicații ale terapiei SIS:
– pacemaker cardiac
– implanturi de defibrilatoare
– implanturi de neurostimulare
– implanturi electronice
– insuficiență respiratorie
– implanturi metalice
– pompe intratecale
– aplicarea în zona capului
– tulburări hemoragice
-terapie anticoagulantă
– aplicarea in zona inimii
– afecțiuni cardiace
– tumori maligne
– febră
– sarcină

"Mulțumesc domnului doctor Ion şi personalului de la centrul din Târgu Mureş, unde acum doi ani m-am tratat de necroza de cap femural, gradul 2. Acum sunt refăcută complet şi foarte fericită că am scăpat de amenințarea acestei boli urâte. Sper ca binele făcut să se întoarcă tuturor acestor oameni"

- Madalina I.

"De ce îi recomandăm? Deoarece sunt profesioniști, deștepți, calzi, frumoși, inteligenți. Iar cel mai important aspect este că le pasă! Mulțumim din suflet."

- Cristina H.

"Mult profesionalism şi tehnologie care probabil ar situa centrul acesta undeva în primele locuri în lume. Foarte sigur! Şi bineînțeles, cel mai simpatic doctor ever!"

- Andrea D.